GeeFirm

Met VOGSY handel je je workflows af in G Mail. Zonder G Mail te verlaten. 

04-12-2020 15:17 Reactie(s) Door w.klok

Maak van G Mail je werkhub

Dynamische email is nu beschikbaar voor VOGSY gebruikers. Onlangs heeft VOGSY haar Google Workspace Add-on for Gmail gelanceerd, die professional services organisaties in staat stelt onmiddellijk actie te ondernemen en mails van klanten op te volgen, direct vanuit hun inbox. 

Geef je gebruikers de vrijheid om administratief werk in hun inbox te doen

Gebruikers willen graag de vrijheid hun werk te doen in de applicatie waarin ze een groot deel van de dag doorbrengen: email. Quotes goedkeuren, toegang tot belangrijke documenten en commentaren op projecten waarover je mail krijgt - zonder dat je moet ‘tab surfen’. 

Je zal het echt merken wanneer dat gebeurt in je organisatie en je collega en jij onmiddellijk met zaken in Gmail aan de slag gaan. We vertellen je graag meer over dynamic email en wat je ermee kan bereiken. 

Wat is dynamic email nu precies?   

Dynamic email stelt je in staat veel meer te doen met je mailberichten anders dan het bekende ‘forward’ en ‘reply’. 

Bedrijven kunnen email nu gebruiken als  verlengstuk van hun eigen processen en workflows. Met dynamic email, kunnen Gmail gebruikers interactie hebben met mails als ware het business software. 

Ze kunnen taken toewijzen of uitvoeren, employees aanspreken en commentaar geven in de communicatiekanalen van de organisatie. 

Waarom dynamic email in VOGSY gebruiken?

De meeste professionals wonen ongeveer in hun inbox. Is het dan niet tijd om die als je eigen werk hub te gebruiken?

VOGSY zal je via dynamic emails  vragen actie te nemen wanneer dat nodig is. Je hoeft niet in VOGSY in te loggen, een gemaksfactor die veel van onze klanten waarderen, want het scheelt ze veel werk en tijd

Dynamic email betekent tijdsbesparingen en  meer productiviteit van je team: het zorgt ervoor dat je in 24 uur meer doet samen. 

VOGSY houdt je met dynamic email wendbaar

Voor dienstverlenende bedrijven is tijd een kritieke en kostbare hulpbron. En voortdurend goochelen met je taken in een druk schema is vaak onbegonnen en uitputtend werk. 

Dynamische email houdt je georganiseerd en helpt je prioriteiten te stellen. Met workflows en business updates op één plek in je gmail, wordt je een ware meester in multitasking en pak je opportunities op als ze nog vers zijn. 
Organiseren is de sleutel. Met positieve effecten op de bottom line—en natuurlijk jouw ‘peace of mind’.

w.klok

Deel -