GeeFirm

Maak je Zoho CRM mooi met CANVAS

04-03-2022 23:03 Reactie(s) Door w.klok

De eerste on-board CRM design studio

CRM systemen - en ERP systemen - zien er voor medewerkers nogal eens uit als onoverzichtelijke matrices, met meer informatie, knoppen en filters dan je feitelijk nodig hebt. Dat maakt het visueel minder aantrekkelijk om mee te werken. Zoho heeft daar als eerste CRM leverancier iets op gevonden. CANVAS. Daarmee maak je je schermen op als was het een reguliere website, die zich aantrekkelijk moet tonen aan haar publiek. Met CANVAS kan je natuurlijk je eigen brand-identity meegeven, zodat je medewerkers worden gestimuleerd het CRM te gebruiken.
CANVAS introductie - data ontmoet design

Voor CRM gebruikers moeten schermen en data relevant èn mooi zijn

Net zoals andere CRM software, zag Zoho CRM er voor de meeste klanten er ongeveer hetzelfde uit. Veel knoppen, menu's, filters en matrix views. Veel scrollen ook door informatie die je niet altijd nodig hebt. 


Zoho heeft de uitdaging opgepakt om klanten in staat te stellen een eigen ontwerp te geven aan hun CRM omgeving. Zo werd CANVAS geboren, de eerste on-board CRM design studio.  CANVAS wordt gratis geleverd bij de betaalde Zoho CRM edities..

Drag-and-drop editor maakt het je makkelijk

Het is gemakkelijk je weg te vinden in de CANVAS editor. Je kan zelf een schermopbouw bij elkaar clicken, of je maakt gebruik van één van de templates in de bibliotheek van CANVAS, de template gallery. Er zijn templates voor veel verschillende branches.


Daarna kan je met drag en drop de template vullen, tabs maken, vormen en stijlen kiezen  en zelfs je letterypes en kleuren ervan. 


Voordat je het weet heb je een prachtige view gemaakt waarin jij en je collega's gemakkelijk de weg weten te vinden. 

CANVAS is je eigen CRM no-code ontwerpstudio

CANVAS is een no-code design studio, waarin je de schermen van je CRM applicatie kan opmaken als was het een website. 

En je wilt natuurlijk dat die bij je bedrijfsidentiteit en je manier van werken past. En je moet het gemakkelijk kunnen veranderen. Dat kan met CANVAS. 

Zoho heeft CANVAS daarom het karakter gegeven van een no-code editor. Zodat je zelf kan bepalen hoe je schermen eruit zien. Je kan ook role-based views maken. 

Relevantie bevordert het gebruik van CRM

Alles dat je ziet op een scherm dat niet gebruikt wordt, is eigenlijk overbodig. En niet relevante informatie en lege velden leveren een onprettige gebruikerservaring op. 

Door de knoppen, lay out, kleuren en het design van je schermen, met foto's, tabs en meer kan je de gebruiker een unieke ervaring bieden. 

Compleet met je eigen brand identity.  Zo bevorder je het gebruik van je Zoho CRM data en dat komt de effectiviteit van je sales en marketing sterk ten goede. 

w.klok

Deel -