Highrise gebruikers stappen massaal over op Zoho CRM

14-11-2018 21:20 Reactie(s) Door Hans van der Linden

Met Zoho CRM blijf je innovatief en bij de tijd

In augustus heeft Highrise (onderdeel van Basecamp) haar gebruikers laten weten de CRM software Highrise niet meer verder te ontwikkelen en geen nieuwe gebruikers meer toe te laten. CRM software, die zich niet meer ontwikkelt, zet bedrijven op achterstand. In een wereld waarin commerciële aandacht voor klanten alleen maar belangrijker wordt, moeten bedrijven werken met een up-to-date CRM pakket. Dit is de reden dat bedrijven massaal overstappen naar het CRM systeem van Zoho.


Zoho CRM software

Het CRM pakket van Zoho geeft de mogelijkheden om via alle media met klanten te communiceren, via chat, social media, email, portals en telefoon. Met rapportages en dashboards heb je als bedrijf volledige controle over het verkoopproces. Sinds kort worden gebruikers van Zoho CRM ook ondersteund met artificial intelligence in de vorm van een digitale assistent genaamd Zia. 


Met meer dan 200 innovaties en verbeteringen ieder jaar heeft Zoho de meest innovatieve CRM software op de markt met totaal meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd. Neem voor een naadloze migratie en implementatie contact op met GeeFirm, de Zoho Advance Partner van Nederland.


Stap over naar Zoho CRM
Deel -