GeeFirm

Gebruik de informatiestromen om je digital agency te laten groeien

31-01-2021 18:39 Reactie(s) Door w.klok

Zorg ervoor dat je teams alles hebben wat ze nodig hebben om services efficiënt en met hoge marges te leveren 

Het runnen van een webdesign- en development bureau is een constante race om de nieuwste trends en ontwikkelingen voor te blijven en tegelijkertijd de dagelijkse zaken soepel te laten verlopen.  Als je begrijpt hoe informatie tussen afdelingen moet stromen, kan je deze gaan gebruiken voor groei. 

Zodat teams synchroon blijven en je realtime de juiste beelden hebt van je bedrijf. 

De constante race tussen technologie van morgen en de business van vandaag

De constante race tussen technologie van morgen en de business van vandaag

Er is een oneindige stroom van informatie uit verschillende  bronnen. Hoe zorg je er dan samen voor dat eenieder de goede dingen doet, dat dat echt helpt en al die informatie je niet in de weg zit? 

In deze blog laten we je zien hoe je vanuit een goed begrip van de informatiestromen kan handelen vanuit real-time informatie over je business, zodat je niet alleen met je business vooruit komt, maar ook met de proposities van morgen. 

ERP voor Professional Services (PSA) helpt

Vaak gebruik je meerdere apps voor projecten, tijdregistratie, communicatie en facturen en heb  je een CRM oplossing, een financiële oplossing.

Samenwerken in een enkel systeem  neemt niet waardetoevoegend  werk weg en zorgt voor eenduidigheid en realtime-beschikbaarheid van informatie, waardoor de efficiency en de kwaliteit van besluitvorming in je organisatie verbeterd. 

Risky business, in elke groeifase

Als je groeit heb je het druk en dat is gevaarlijk . Het risico bestaat dat iedereen dan zijn eigen optimalisaties aanbrengt voor zijn eigen werkterrein. Verkoop, Diensten, Support, Administratie.  

Het overzicht ontbreekt dan en het management heeft niet de beschikking over een real-time overzicht van het bedrijf. 

Let it flow, 
let it grow

Waar zitten hiaten in je processen en informatievoorziening? Manage je overgangen van prospect naar opportunity naar project en bij handovers van uren en inkoopfacturen naar facturen?  En hoe krijgt senior management haar informatie? 

Een tool zoals VOGSY automatiseert dat en geeft standaard stuurinformatie aan iedereen.

w.klok

Deel -