GeeFirm

Droomstart met het GeeFirm Starterspakket

20-03-2023 23:38 Reactie(s) Door w.klok

CRM, emailintegratie en facturatie in één pakket

GeeFirm introduceerde onlangs het GeeFirm Starterspakket. Iedere starter kan daarmee flink vooruitkomen. Je CRM op orde, integraties met Google Workspace (G mail) en met Microsoft365 (Outlook) en met MailChimp. Compleet met API's en mobiele apps voor Android en iOS. Uren schrijven, factureren, je klant kan online betalen en je kan automatisch herinneringen laten versturen. De prijs? Vanaf €9 per gebruiker per maand. 

Met beperkt budget een compleet CRM 

Starters stellen hoge eisen aan CRM maar hebben doorgaans een beperkt budget. Met het starterspakket van GeeFirm beschik je over krachtige software om je gedroomde klantenbestand te realiseren. Compleet met vrije velden, meerdere pipelines, workflows en activiteitenbeheer met real-time signalen. Facturatie van uren, projecten en abonnementen, portal voor klanten en meer. In de uitgebreide versie ook meerdere valuta.

Groei je tegen de klippen op en heb je behoefte aan meer functionaliteit? Dat kan binnen het Zoho Platform. Je kan je pakket eenvoudig promoveren naar Zoho CRM, zonder ingewikkelde migraties of dataverlies. Ook kan je eenvoudig uitbreiden naar Zoho Apps als Zoho Desk, Zoho Forms (webformulieren) en integraties met Zoom en telefonie. 

Eenvoudig estimates en facturen opstellen

Opstellen van estimates en prijsopgaven is snel en simpel en je klant kan die online goedkeuren. Met één click tover je de prijsopgave om naar een factuur.

Uren schrijf je in je mobile app, je verstuurt je facturen en volgt de betalingen die je klanten doen. Je klanten kunnen facturen zien in het klantenportal, op hun eigen pagina.

Integraties met betaaldiensten als Stripe, Paypal Authorize.Net, Worldpay en andere. Compleet met audit logboek en je software is AVG compliant.

On-board mass email mogelijkheden

Voeg je eigen zakelijke e-mailaccount toe en koppel inkomende e-mails automatisch aan contactpersonen. 

Verzend bulk-e-mails en analyseer de effectiviteit van je email campagnes met behulp van e-mailinzichten. Twitteren doe je vanuit je CRM.

Gegevens van bezoekers van je website leg je vast in op maat te maken webformulieren. Je voegt websitebezoekers met hoge intentie tot aankoop eenvoudig toe aan je contacten

Integraties met office tools, Zapier, MailChimp

Je kan blijven werken met je eigen favoriete office tools of dat nu MS365 is of Google Workspace. 


Met Zapier of de on-board API koppel je eenvoudig naar andere tools die je gebruikt. 


Je beschikt over on-line dashboards en grafieken  om je KPI's te volgen. 


Voor de meerprijs van €3 per gebruiker kan je ook geavanceerde workflowmogelijkheden benutten en in je CRM meerdere valuta gebruiken. Aanvullende mogelijkheden voor grotere aantallen records en meer bestandsopslag. 

w.klok

Deel -