GeeFirm

Maak persoonlijk kennis met Zoho bij Zoholics Benelux

28-06-2022 01:22 Reactie(s) Door w.klok

Zoholics Benelux 2022, 27 september in Utrecht

De afgelopen jaren hebben we het zonder Zoholics moeten doen, vanwege alle COVID beperkingen voor evenementen. Nu het weer kan, gaat Zoho er in september vol tegen aan en heeft voor ons als klanten, partners en prospects een groots programma in petto. 

Zoholics 2022 Benelux vindt plaats op 27 september 2022

Werk je met Zoho of wil je wel eens persoonlijk kennismaken met Zoho?

Dan is Zoholics de kans voor jou om dit te doen. Op 27 september 2022 vindt de Zoholics Benelux 2022 plaats in Utrecht. Een perfecte gelegenheid om temidden van Zoho medewerkers, Zoho klanten en Zoho partners de kennismaking met Zoho te vernieuwen en daaraan een persoonlijk tintje te geven. Meer dan 50 presentaties, aanwezigheid van Zoho staff, uit Europa en uit India, senior management als sprekers, gelegenheid om 1:1 afspraken te maken met Zoho medewerkers en Zoho Partners. Schrijf je nu in. 

De nieuwste ontwikkeling bij Zoho

Als je werkt met Zoho, of overweegt te gaan werken met Zoho wil je alles weten over de nieuwste ontwikkelingen bij Zoho. 


Of je nu al jaren klant bent, of Zoho beter wilt leren kennen omdat je klant wilt worden. 


Sridhar Iyengar - directeur Zoho - en Suvish Viswanathan - hoofd marketing UK en Europa - vertellen je er alles over.  


Neem je collega's mee naar Zoholics

Samen met je collega's wordt Zoholics nog leuker. Je hoort over nieuwe ontwikkelingen en je krijgt informatie van de goed ingevoerde en ervaren sprekers van Zoho.  

Sukhspreet Singh - verantwoordelijk voor de helpdesk producten binnen de CX suite, waaronder Zoho Desk en Zoho Assist - vertelt je over ontwikkelingen in deze belangrijke producten en in het bijzonder over het Benelux domein. 

Maak kennis met Zoho Benelux en Zoho klanten

Het EMEA hoofdkantoor in Utrecht heeft inmiddels een vaste voet aan de grond gekregen. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere  Europese landen heeft Zoho bijkantoren geopend, onder meer in London, Parijs. 

De staf van Zoho is aanwezig om kennis mee te maken en jezelf te verder verdiepen in de Zoho proposities. Ook zijn er veel klanten aanwezig die je over hun ervaring met Zoho kunnen vertellen.

Je bedrijfsvoering innoveren doe je met Zoho One en GeeFirm

w.klok

Deel -