VOGSY Partner,  Advanced Zoho en G Suite Partner

Social Content op orde met Zoho Social

30-09-2019 12:07 Reactie(s) Door w.klok

Zo veel beter om social media exposure zelf te organiseren

Met Zoho Social organiseer je de samenwerking van al je collegae om jouw content op orde te krijgen. Direct in al je social media kanalen. Hoezo heb je  nog dure uren van derden nodig die dit doen. Je kan plannen, hergebruiken en informatie toevoegen aan Zoho CRM. 

Jouw club is alles! 

Social Media organiseren voor je organisatie is vooral een proces van samenwerking. En van goed track houden van alles wat er gebeurt. En afspraken maken over wie wat doet en mag. 


Dat is wat Zoho Social voor je doet. Vooral geeft Zoho Social je informatie over wie je doelgroep is. Aan jou de taak om de contacten met je doelgroep te onderhouden. 


En natuurlijk wil je de data uit social media kanalen integreren met je CRM. En wil je monitoren wat er over jou bedrijf of merk wordt gezegd. 


Zoho Social heeft dit en meer te bieden. 

Ik wil alles weten over Zoho Social

Real-time betrokkenheid

Met Zoho Social check je wat er over je bedrijf wordt gezegd en wie het heeft gezegd. Zoho Social informeert je over de beste datum en tijd om je bericht aan je doelgroepen te verzenden. 


De SmartQ voorspelt wanneer je publiek je berichten leest en zorgt  voor betrokkenheid van klanten en prospects. En alles in real-time. 

Neem contact met me op

De beste reports & delen

Lees de automatisch gegenereerde rapporten van Zoho Social of maak eigen aangepaste rapportages. 


Analyseer wie je publiek is en hoe ze betrokken zijn bij jouw bedrijf.


Deel deze informatie gemakkelijk met je collega's zodat iedereen direct op de hoogte is van de actualiteit. 

Ik wil graag een afspraak

Scheduling

Neem je een lange vakantie? Of werk je altijd van ver? Je plant online in één keer al je uitingen in Zoho Social in en zorgt voor een uitgekiend schema. 


Je regelt al je content vanaf een enkel scherm. Dat geeft heel veel rust. Je kan alle content online wijzigen, de planning veranderen en reageren op uitingen van anderen op social media.

Meer weten over Zoho Social?
Deel -