Gebruik je mobiel als security-key 

21-01-2020 10:41 Reactie(s) Door w.klok

Snel en gemakkelijk veilig werken met G Suite

Met het Advanced Protection Program kan je je mobiele telefoon nu als een security key voor je bedrijf inzetten. Dit houdt in dat je je Android of iOS toestel ingebouwde security key voor 2-Step Verificatie kan gebruiken, wat het een stuk gemakkelijker en sneller maakt om high-risk users te beschermen met krachtige veiligheidsinstellingen van hun accounts. 

Meer informatie voor gebruikers en intekenen voor het Advanced Protection Program via de link g.co/advancedprotection

Waarom gebruiken?

Het Advanced Protection Program voor ondernemingen bekrachtigt een pakket van verschillende veiligheidsmaatregelen, die kunnen helpen de accounts te beschermen van medewerkers die het meest risico lopen bij gerichte cyber aanvallen. Door in dit programma de optie toe te voegen je telefoon te gebruiken als een veiligheidssleutel, rekent Google erop dat meer G Suite gebruikers hun voordeel zullen doen met deze extra bescherming, vanwege: 

  • Eenvoudiger aanmelden - Gebruikers kunnen snel intekenen met apparaten die ze al hebben. 
  • Intuitieve gebruiiks ervaring - gebruikers kennen de telefoon interface al, en hebben deze doorgaans bij zich.  
  • Lagere kosten - Geen noodzaak meer om separate veiligheidssleutels te kopen. 

G Suite - Gemaakt voor de veeleisende business professional

G Suite is een snelle, lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken office suite. Cloud gebaseerde software tools die nieuwe manieren van samenwerken mogelijk maken. Omdat G Suite toegankelijk is op vrijwel alle apparaten, kunnen jij en je collega's altijd en overal samenwerken. Samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk. 


G Suite is zoveel meer dan 'just another office suite'. Nooit meer ingewikkelde software upgrades. Tijdsbesparing door veel meer samenwerking in software. En ook control over mobile devices. Plus de optie om over te stappen van dure hardware naar veel goedkopere Chromebooks met een grote plus als het gaat om veiligheid, gemak en kosten.   

GeeFirm adviseert G Suite Business. Meer weten?

Communiceer gemakkelijker, 
in alles

Communicatie en verbondenheid zijn van vitaal belang in het dagelijks leven van professionele dienstverleners en professionals. G Suite biedt innovatieve middelen met de kracht om te communiceren, verbinden en samen te werken. Zo fantastisch om op meerdere devices tegelijk ingelogd te kunnen zijn en je werk te doen. En geen files heen en weer te sturen. Geen e-mails nodig om laatste versies te delen :-)  

  • Gmail, Run je bedrijf, niet je email server
  • Hangouts, Face-to-face vergaderen ondanks verschillende locaties
  • Google+, Creëer waarde en innoveer via uw sociale netwerk voor bedrijven en projecten
  • Agenda, Beheer vergaderingen en afspraken met geïntegreerde online agenda's

Lees meer over integraties met G Suite

Werk beter samen, zoals nooit tevoren

Maak je professionals blij met werkplek innovatie en samenwerking in de Google Cloud en met de leidende productiviteitstools van G Suite. 


Gebouwd voor business en ontworpen om samenwerking te bevorderen, tevredenheid van professionals te vergroten en de innovatie kracht van de organisatie te verbeteren. 


G Suite brengt tools naar professionals die het werk gemakkelijker maken en voor meer werkplezier zorgen terwijl projecten eenvoudiger tot stand komen. 

G Suite wordt perfect onderhouden in de Google Cloud, een zeer betaalbare oplossing die je zorgeloos gebruikt. Elke dag opnieuw. 


Meer over het Google Cloud Platform

G Suite Business: zorgeloos data opslag & applicatie beheer

Met G Suite Business beschik je over ongelimiteerde data opslag. 

Al je bestanden, folders en backups zijn onmiddellijk benaderbaar of je dat nu doet met een desktop, laptop of mobiele telefoon. 


G Suite Business bevrijdt je van opgelegde beperkingen aan data hoeveelheden en bestandsgroottes, terwijl administrators over aanzienlijk meer gebruikers management en device management tools beschikken, toegang controls en geavanceerde inzichten hebben via intelligente reporting tools en audit faciliteiten.

 G Suite maakt het mogelijk je bestanden wereldwijd te benaderen, waar je ook bent. 


Ik wil een G Suite expert spreken
Neem contact met me op

G Suite is een op cloud gebaseerde set van productiviteitstools waarmee teams communiceren en efficiënt en effectief kunnen creëeren - waar ze ook zijn.

Gemaakt voor de cloud en mobiel heb je je G Suite altijd bij je. Met G Suite kan je daadwerkelijk mobile first werken.
G Suite is gemaakt voor hedendaagse professionals. 


Deel -