GeeFirm

Digitaliseer je MKB bedrijf met Zoho One 

03-05-2022 01:04 Reactie(s) Door w.klok

Begin met Zoho CRM, Zoho Desk en digitaliseer je bedrijf met Zoho One

Een groot deel van de wereld economie wordt door kleine bedrijven (SMB, MKB) verzorgd. Met het ecosysteem van Zoho kan je stap voor stap je bedrijf digitaliseren of, zo je wilt, transformeren waarbij je Zoho in zet als platform. Je kan op verschillende manieren beginnen (communicatie en samenwerking, CRM, customer service) en daarna kijken met welke services (logistiek, finance, ecommerce, projecten, HR) je vervolgens een goede stap kan maken. Over integratie hoef je je geen zorgen te maken, dat doet Zoho voor je. 

Digitaliseer je MKB bedrijf met Zoho One

Veel MKB bedrijven hebben moeite de route te bepalen naar digitaal 

MKB bedrijven hebben het vaak lastig hun IT te veranderen. Zeker als het om Cloud migraties gaat. Kies je voor 'best of breed' of voor álles-in-één'? En wat doet het met de kosten, wat vinden je mensen ervan? En kost  implementatie niet heel veel tijd en geld?  Met Zoho kan je gemakkelijk beginnen. En daarna stap voor stap je bedrijf digitaliseren en winst boeken qua productiviteit, klantbediening en efficiency. En alles in de Zoho-EU Cloud, AVG en GDPR compliant. 

Begin waar je winst het grootst is

Meestal is er in de relatie met klanten de grootste winst te realiseren als het gaat om informatie delen en werken vanuit een enkel en actueel klantbeeld. Geïntegreerd over de kanalen waarmee je contact houdt met je klanten. In de praktijk is dat Customer Relation Management of Customer Service. 

In termen van Zoho applicaties: Zoho CRM en Zoho Desk. 


Directe benefits zijn zichtbare leadgeneratie via het web, signalen en alerts, taakgestuurd samenwerken in je bedrijf. En bewaken van SLA's. Met je klant delen van informatie (offertes, facturen, tickets, via de portals van Zoho CRM en van Zoho Desk. 

Ga verder met apps die matchen met je prio's

Zoho One heeft meer dan 50 apps voor het verder automatiseren van je bedrijfsvoering en samenwerking. Cliq voor samenwerken in teams en voor chat. Books voor het opstellen en distribueren van offertes, Inventory voor het digitaliseren van je voorraadsysteem, automatisch bestellen, integraties met logistieke partners en meer. Is HR belangrijk, dan is er Zoho People, is recruitment key, dan is er Zoho Recruit. Of Zoho commerce voor je ecommerce operatie. 

Je gaat kortom verder met de apps die toevoegen aan je bedrijfsvoering, je productiviteit, efficiency en effectiviteit van je bedrijfvoering.

Het Zoho One platform geeft je groot voordeel

Je hebt voor alle Zoho applicaties de mobiele variant voor Android en iOS beschikbaar. Dat werkt al weer een stuk effectiever en beter samen. Met Zoho One beschik je over meer dan 50 business applicaties voor zo'n beetje alle bedrijfsprocessen. 

Zoho applicaties zijn bovendien uitgerust met API's zodat je eenvoudig kan verbinden met andere apps, via de Zoho Marketplace. Wil je eigen modules of apps, dat kan via Zoho Creator. Dat is dan gelijk maar weer geïntegreerd met de andere Zoho apps. Zo wordt het je eenvoudig gemaakt  je IT kosteneffectiever in te zetten en de effectiviteit van klantbewerking te vergroten. 

w.klok

Deel -