GeeFirm

Free BackToWork App by Zoho

13-08-2020 16:12 Reactie(s) Door w.klok

Employee Safety & Wellness App

Nu veel bedrijven te maken hebben met de consequenties van COVID19 en hun werknemers vragen thuis te werken, is ook hun informatiebehoefte veranderd. Allereerst gaat het om de veiligheid en gezondheid van medewerkers. Organisaties willen weten wie er aan het werk is, wie niet en wie er binnen is in een gebouw of locatie. En je wilt het weten als medewerkers ziek zijn, in thuis quarantaine zitten en meer. Zoho heeft voor deze en andere nieuwe informatiebehoeften een nieuw app gemaakt. Gratis te gebruiken tot het einde van dit jaar. Daarna kost de app een bescheiden bedrag per seat. 

Zorg dat je mensen weten waar ze aan toe zijn en dat je weet hoe het met ze gaat

Nu voor veel organisaties thuiswerken een nieuwe werkelijkheid is en op bedrijfslocaties regels van toepassing zijn, is het zaak die informatie te verzamelen en de juiste functionaliteit aan boord te halen. Met deze Employee Safety & Wellnessapp kunnen medewerkers in een selfservice model in- en uitchecken, informatie geven waar ze zijn en meer. 

Veiligheid op de werkplek 

Medewerkers kunnen verzoeken indienen voor toelating tot een facility, managers kunnen goedkeuren. Medewerkers kunnen vervolgens zelf in- en uit-checken. Bezoekers kunnen worden aangemeld en kunnen ook in- en uit checken. 


Bereid je locaties voor op veilig werken.   

Monitor employee wellness

Hou de gezondheid van je medewerkers en bezoekers in de peiling met behulp van een self-assessment formulier. Bezie de resultaten per locatie of andere doorsnijding van je bestand. Verzamel de elementaire gegevens voor contract-tracing. Houdt overzicht over de 'employee welness'per locatie. Monitor risico's.

Entries en exits van  faciliteiten

Weet van alle locaties en afdelingen hoe het staat met aantallen mensen, medewerkers en bezoekers. Entry-request-forms kunnen door medewerkers en bezoekers worden aangevraagd en toegekend. 


Manage de capaciteit van werklocaties en sluit automatisch als de grens is bereikt. 

De juiste spullen   

Stel medewerkers in staat verzoeken in te dienen om de juiste spullen te krijgen voor hun werkplek. Zoals gezichtsmaskers of IT assets. 


Laat onderhouds requests indienen, beperkt contacten en voorzie in de behoeften van je medewerkers. 

Goed communiceren

Belangrijk is dat medewerkers op de hoogte zijn van de regels. 


Daarvoor kan je via de BackToWork app regels bekend maken. 


Dat kan in de vorm van Announcements, Best Practices en Policies. 

Manage vrijwilligers

Specifieke programma's voor vrijwilligers kunnen via de app bekend gemaakt worden. 


Medewerkers kunnen via een opt-in zich aanmelden voor een programma. 


Via My Programs kan je zien aan welke programma's je deelneemt.  

GeeFirm Support helpt je BackToWork te installeren, in een paar dagen klaar.   

w.klok

Deel -