Kom naar Zoholics Nederland op 2 mei in de Jaarbeurs

Zoholics is de jaarlijkse happening waar Zoho gebruikers elkaar ontmoeten, Zoho Partners aanwezig zijn en Zoho Corporation zijn beste beentje voorzet om hun visie te etaleren op Zoho One, deelsuites als Zoho CRM Plus en nieuwe producten aan te kondigen. Eigenlijk is het inmiddels een traditie dat er op elke Zoholics wel een nieuw product bekend gemaakt wordt, maar of dat dit jaar ook gebeurt blijft vooralsnog een verrassing. Nu Zoholics voor het tweede jaar ook Europa aandoet, is er alle gelegenheid persoonlijk kennis te maken met GeeFirm en Zoho Corporation. En natuurlijk ook om met  andere Zoho gebruikers van gedachten te wisselen en te netwerken.  

Introductie van de Zoho CRM Xelion telefonie koppeling

Dit jaar levert GeeFirm een bijdrage aan Zoholics. We staan op het podium om je samen met telefonie aanbieder Xelion meer te vertellen over de plug-in die we gemaakt hebben voor organisaties die bellen met Xelion en die Zoho CRM  gebruiken voor sales en marketing automatisering. Met de plug-in is het eenvoudig om gebruik te maken van informatie uit Zoho CRM voor telefonie doeleinden, call-routing en meer. Voor organisaties die werken met beide pakketten komt daarmee een aantrekkelijke mogelijkheid in beeld de efficiency in het customer contact center en telefoniekanaal te verbeteren. We vertellen je er graag meer over tijdens Zoholics. 


GeeFirm klanten, Zoho klanten en Xelion partners/resellers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Zoholics. 

Je kan gebruik maken van de kortingscode ZGEEFIRM 


Schrijf je nu in via de Zoholics 2019 website aanmeldlink  

Of klik op de link naar de ticketpagina

Voorinschrijving Zoho CRM Xelion

Wil je ons graag laten weten dat je interesse hebt in de koppeling en op de aanmeldlijst te worden geplaatst, laat het ons dan weten via onze contactpagina.
Laat je details achter, zodat we contact met je kunnen opnemen. 

Ja, ik schrijf me in voor de Zoho CRM Xelion koppeling