Met Zoho CRM alle conversaties op één plek

Klanten van vandaag zijn actief via verschillende kanalen, als email, social media, 'face-to-face', discussieforums en meer. Als bedrijf moet je daarom in al die kanalen actief zijn en weten wat je klant doet en wat jij vervolgens doet.  Zoho CRM maakt dat mogelijk. Bundel alle conversaties op één plek, en communiceer tegelijkertijd met klanten.
Probeer gratis Zoho CRM

Minder moeite, meer verkoop

Zoho CRM structureert de verkopen, klantcontacten, leads en alle organisatorische informatie van je bedrijf. Met de Zoho CRM suite automatiseer je de dagelijkse activiteiten waardoor je tijd bespaart voor andere taken.

Blijf op de hoogte

Automatiseer je verkoop, werkstroom en rapportages om meer omzet te genereren. Met de geavanceerde zoekfuncties in Zoho CRM vind je precies wat je nodig hebt om je dagelijkse activiteiten sneller te kunnen uitvoeren. Werk real-time samen in het delen van documenten, in data feeds en agenda synchronisatie. Blijf op de hoogte van je KPI's, laat zien waar je teams in uitblinken en ontdek waarin ze training nodig hebben.

Eenvoud werkt

De eenvoud van Zoho CRM is een uiterst belangrijk kenmerk voor het gebruik van marketing data in organisaties. Zoho CRM biedt je de mogelijkheid om alle relevante informatie op één plek op te slaan, waarmee je klanten de meest optimale service kunt bieden. Of je bedrijf groot of klein is, maakt voor Zoho CRM niet uit.

Gemakkelijke integraties

Zoho CRM integreert perfect met G Suite van Google. Je kunt een Gmail account koppelen en Google Agenda, Contacten en Google Drive kunnen gesynchroniseerd worden. Deze unieke mix van Zoho CRM en G Suite maakt het mogelijk om op elk apparaat en 'mobile first' te werken. Samenwerken en communiceren met collega's was nog nooit zo eenvoudig.

Stel hier je vraag over Zoho CRM

Zoho CRM geeft jou de customer centricity die je zoekt

Met Zoho CRM is het organiseren van je klantdata geen opgave meer. Want je krijgt er veel voor terug. Je begint met het definiëren van je klantendatabase, je pipeline. Welke informatie over je klanten wil je eigenlijk vastleggen? Het resultaat is een eenvoudig toegankelijke en gestructureerde informatie omgeving. Waarin je alle informatie over je prospects en klanten kan opslaan en eenvoudig kan terugvinden. Alle informatie over je prospect of klant bij elkaar, op één plek. Inclusief informatie uit social media, gekoppeld aan websites en informatie uit je campagnetools. 


Het resultaat? Customer centricity in sales. En de eerste stap naar sales en marketing automation. Met krachtige tooling uit de Zoho suite ben je in staat klantinformatie te verrijken en leads telkens opnieuw te kwalificeren. Zodat je in elke stap van je salesprocess een optimale conversie kan bereiken. 


Wat is de catch? Is er een catch? Ja altijd. Je moet wel goed weten hoe je je je sales en marketing processen wilt definiëren, structureren en automatiseren. Welke fasen wil je onderscheiden, welke triggers wil je aanbrengen, et cetera. Er kan heel veel in Zoho CRM, Zoho CRM Plus en Zoho One, de kern is als je weet wat je wilt, geeft Zoho jou voortreffelijke en krachtige instrumentatie om je sales en marketing te orchestreren. 


Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de Zoho CRM functionaliteit