Advanced Zoho Partner en G Suite Partner
Zoho CRM Plus

Zoho CRM Plus maakt je klantgericht

Met Zoho CRM Plus heb je de ultieme suite voor je klantbetrokkenheid binnen handbereik. Zoho CRM Plus biedt je alles wat je nodig hebt om de juiste prospects te benaderen, vlotter te verkopen en meer klanten te werven. Met de acht applicaties van Zoho CRM Plus blijven jij en je organisatie volledig klantgericht werken. 
Probeer gratis Zoho CRM Plus

Zoho CRM Plus bevat als ´suite´ de volgende apps:

  • Zoho CRM
  • Zoho Desk
  • Zoho Campaigns
  • Zoho Projects
  • Zoho SalesIQ
  • Zoho Social
  • Zoho Reports
  • Zoho Survey

Focus op wat belangrijk is

Als bedrijf ben je gefocust op je klanten. Zet prospects om in klanten door contact te leggen via effectieve, zelf gemaakte email campagnes, chat met website bezoekers om hun behoeften te achterhalen en maak verbinding met hen via social media. Organiseer gerichte inputs van klanten via Surveys, genereer je management informatie in Zoho Reports en ga met Zoho Desk, Zoho Projects gericht aan de slag. Daarnaast biedt Zoho CRM Plus de mogelijkheid om overal en ook mobiel up-to-date te zijn. 

GeeFirm is Zoho Advanced Partner gespecialiseerd in business services markten, zoals Consulting, Media & Marketing, IT Services en B2B dienstverlening en heeft naast Zoho gecertificeerde specialisten ook Google en G Suite specialisten in huis.

Google Ads integratie

Met de integratie met Google Ads is er eindelijk een tool waar je niet steeds tussen twee verschillende apps hoeft te wisselen. Zoho CRM Plus verzamelt investeringsinformatie en offline conversiedata van Google Ads. Nu kun je gemakkelijk de customer journey van je klanten volgen, van clicks tot en met conversie.

Stel hier je vraag over Zoho CRM Plus

Met Zoho CRM Plus zit jij aan de knoppen van de klantbeleving

Met Zoho CRM Plus  automatiseer je je sales en marketing processen, integreer je kanalen en vereenvoudig je interactie met prospects en klanten. En uiteraard leg je alle gegevens vast in de Zoho CRM database. Je organiseert alle klantdata over de verschillende touchpoints van de klant heen, gedurende de het volledige proces dat de klant doormaakt, de customer journey ofwel klantreis. Met Zoho CRM ben je in staat telkens vanuit een volledig klantbeeld te werken en aan de klant een volledig consistente klantervaring te bieden gedurende zijn customer journey.


Een klant goed bedienen, dat doe je samen. En ook een prospect winnen doe je met een team. Effectief samenwerken in het salesproces en commerciële proces is dus van groot belang. Samen krijg je nu eenmaal meer gedaan. Werk in projecten, organiseer je informatie over teams, deel je ervaringen. Wil je inzicht in klantgedrag, projecties en analyses? Via Zoho Reports kan je krachtige management informatie genereren. Wil je gericht informatie halen bij je klant? gebruik Zoho Survey om vragenlijsten te maken en te leren van je klant. Nog nooit was het zo gemakkelijk je klant te leren kennen en je sales en marketing proces te automatiseren. 


Met Zoho Campaigns stuur je prachtige mailcampagnes naar je klanten. En verrijk je de informatie over jouw klant. Prachtige tooling met veel opmaakmogelijkheden en een ruime sortering standaardtemplates aan boord. Met Zoho Social breng je structuur in je social campaigns. Je zet de berichten klaar voor de verschillende media en Zoho Social helpt je jouw bericht op het beste tijdstip voor jouw doelgroep te plaatsen. 


Wil jij de klantreis van jouw klant aangenaam maken en over een effectief instrumentarium daarvoor beschikken? Met Zoho CRM Plus zit jij aan de knoppen van de klantbeleving.