Zoho One zorgt voor de bedrijfsvoering van jouw business.

Meest geavanceerde business software van nu

Zoho One is een suite van applicaties. Van wereldformaat. Dagelijks gebruiken meer dan 40 miljoen mensen in bedrijven de Zoho software. De groep gebruikers groeit de afgelopen jaren met dubbele cijfers. Zoho wordt door gezaghebbende IT-vorsers als Gartner gezien als technologisch vooraanstaand en zeer kansrijk. Zoho heeft de afgelopen tien jaar een volledig ecosysteem neergezet, waarin bedrijven hun informatievoorziening vrijwel geheel kunnen organiseren. 

Zoho One is de alles-in-één business suite, geïntroduceerd in 2018. Daarin werken alle Zoho applicaties samen. Het resultaat is een ongeëvenaard klantvoordeel. Zoho One kent +40 applicaties en mobiele applicaties, alles met een 'single sign on' en een gecentraliseerde gebruikersadministratie. Zoho One integreert alle applicaties die een bedrijf nodig heeft om haar klanten te werven en te bedienen: marketing, sales, support. Daarnaast heeft Zoho koppelingen met honderden applicaties van vooraanstaande software producenten. Maar daar houdt het niet op: Zoho One is nu beschikbaar onder een enkelvoudig contract dat de gehele suite afdekt. 

30 euro per maand per medewerker

Vanuit een enkele administratie console kunnen alle taken op het vlak van gebruikersbeheer en functionele applicatie support worden uitgevoerd. Policies kan je definiëren op het niveau van services, organisaties, afdelingen en individuen. Zoho One is beschikbaar voor EUR 30 per maand per medewerker - ofwel ongeveer 1 EUR per persoon per dag. Voorwaarde is dat je een licentie neemt voor alle medewerkers in je organisatie en per jaar betaalt. Tegen deze prijs maakt Zoho geavanceerde business software beschikbaar voor iedereen. Business software is niet langer een schaarse resource maar meer een utility waarmee iedereen nu aan het werk kan. Die je gewoon moet hebben om je werk te kunnen doen. Vergelijk stroom die op ieder bureau beschikbaar is in een kantoor. 


Zoho One geeft je licentie om je business droom te realiseren

Je krijgt van alle software direct de enterprise—of high-end—edities met alle functionaliteit die je ooit nodig zal hebben. Geen verborgen clausules of smart pricing of sneaky upgrades. Je krijgt alle software die je nodig hebt om je business te runnen tegen één prijs. Zoho One is echt een licentie voor rust in je hoofd. Maak je geen zorgen over de software. Of over de kosten van de software. Met Zoho koop je een licentie om jouw business droom gestalte te geven. 

Zoho heeft meerdere smaken, je kan de software ook per applicatie of als deel-suite aanschaffen. Maar je bent dan met een enkele suite of een beperkt aantal applicaties al snel voorbij de prijs van Zoho One, zeker als het om breed toegepaste applicaties in je organisatie gaat. Vergelijkbare brede functionaliteit is amper op de markt en zeker niet tegen de onverslaanbare prijs van Zoho One. En je kan gewoon een FREE  TRIAL nemen. Ook is er nu het Flexible Plan: je bepaalt zèlf hoeveel gebruikers er meedoen, maar je betaalt de hogere prijs van 75 dollar, bij een jaarfactuur.

Software reviews? Op Capterra krijgt Zoho een score van 4,5 uit 5. Met commentaren als 'mindblowing'. Zoho staat tweemaal in de top10 Business Process Management Software, met Zoho One en Zoho Creator, het low-coding platform van Zoho. Verder lezen over Zoho? klik hier

Lees meer over belangrijke applicaties in Zoho One op deze site: 

Probeer Zoho One gratis uit

Zoho Corporation is volledig gebootstrapped sinds 1996

Zoho Corporation is als start-up begonnen in 1996 en heeft nu meer dan 5000 werknemers, eigen academies en talloze applicaties. Zoho is in staat om de geaccumuleerde ervaring van de medewerkers te behouden door ze gedurende lange tijd te binden. De meeste werknemers van het eerste uur zijn nog steeds in dienst. Zoho is volledig op eigen kracht gegroeid, heeft geen investeringen van derden en heeft nog nooit een bedrijf over genomen. Alles op eigen kracht dus. Wil je meer weten over Zoho, het bedrijf, kijk en luister dan naar een recente presentatie over Zoho van Sridhar Vembu.