VOGSY is de Professional Service Automation oplossing voor Google's G Suite. 
Werk je met G Suite en leef je van projecten? Maak je leven mooier met VOGSY.VOGSY is Professional Services Automation in het Google ecosysteem. VOGSY is zoals jij verwacht: intuïtief, 'mobile first', social media style, je kan 'volgen', een 'board' maken, je tijdlijn organiseren, kortom, geen cursus nodig.  

Met VOGSY organiseer je klanten, offertes en projecten. VOGSY helpt je te plannen, geeft je het juiste overzicht en inzicht in de voortgang van je projecten. 
Je concept-facturen staan voor je klaar. Je uren bijwerken is secondenwerk. VOGSY brengt rust in je hoofd. 


VOGSY maakt de bezetting van je mensen inzichtelijk. Organiseert de facturenstroom, het fiatteringsproces en laat je zien waar je met je KPI´s staat ten opzichte van het budget. Geeft je overzicht in de complexe wereld van offertes, projecten, teams en klanten. En dat alles op je mobiel of tegelijkertijd ook op je tablet en desktop. Wat je wilt. 

    

VOGSY maakt je leven gemakkelijker en je business slimmer 

Laat je business groeien door voortdurend te sturen op de juiste deliverables en ontwikkeling van je financieel resultaat.  Zorg dat er geen planningswindow verloren gaat en plan je resources voortdurend in, zodat je de capaciteit maximaal benut voor het creëren van toegevoegde waarde. VOGSY stelt je in staat concurrerende voorstellen op te stellen, snelheid te realiseren in het offerteproces. Het goedkeuren van uren en concept-offertes gaat razendsnel zodat er geen vertraging ontstaat bij het versturen van de facturen. Je wilt inzicht in de omzet per maand versus de begroting deze maand? En weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de realisatie van vorig jaar? VOGSY heeft je de juiste inzichten. VOGSY zorgt ervoor dat je als manager, projectmanager en teamlid optimaal geïnformeerd bent over de voortgang van je prospects en projecten. 

VOGSY geeft je een snellere cashflow

Met VOGSY breng je uren, facturen en geld samen in een enkele workflow rondom je opportunities en je projecten. Je ontvangt notificaties over statusveranderingen, alerts in je pijplijn en er gaat geen tijd verloren tussen stappen in het proces. Ook je planning kan je voortdurend bijstellen en dat zorgt ervoor dat er geen capaciteit of tijd verloren gaat. Het resultaat is een snelle afhandeling van de kernprocessen en daarmee komt je cashflow sneller tot stand. Wil je de G2Crowd reviews lezen over VOGSY klik hier

Met de juiste integraties zorgt VOGSY voor een volledig geïntegreerde 'quote to cash' keten 

VOGSY kent integraties met boekhoudpakketten, CRM applicaties en workflow apps. Zodat jij over een volledige keten kan beschikken, je gegevens maar één keer hoeft in te voeren en de data actueel zijn. VOGSY integreert met boekhoudpakketten als Twinfield, Exact Online, Quickbooks en XERO. En  met CRM pakketten als Salesforce, Copper, Hubspot en meer. Wil je agile werken dan is Jira van Atlassian een wereldstandaard, waarmee VOGSY integreert. 

Met het Google platform kent VOGSY 'on board innovation'

Google heeft zich als platform een plaats verworven ook in het business-to-business domein. In het bijzonder met G Suite, met Google Cloud en uiteraard Search. Google beschikt over een ongekend innovatief vermogen en evenzo grote en snelle schaalbaarheid. VOGSY integreert met G Suite en werkt in de Google Cloud, zodat jij overal ter wereld niet alleen fantastisch kan samenwerken, maar ook een geweldige performance ervaart. Over de ontwikkeling van Big Data Analytics in jouw bedrijf hoef je je geen zorgen te maken als jij kiest voor het Google platform. Evenmin over de bijdrage van IT aan je innovatief vermogen. En last but not least: bij geen ander bedrijf wordt er zoveel aandacht gegeven aan de veiligheid van data, processen en infrastructuur als bij Google. Ook daarom heeft Google ook haar eigen world-wide-infrastructuur. Daarmee doe jij je voordeel. 

VOGSY is er voor ambitieuze, innovatieve Professional Services Organisaties
Boek hier je gratis VOGSY trial