Met VOGSY haal je Professional Services Automation ​in huis. Enterprise class op je mobiel

VOGSY is er voor ambitieuze, groeiende professional services organisaties die  hun business internationaal organiseren en in projecten uitvoeren. VOGSY zorgt ervoor dat je naadloos samenwerkt in projecten, iedereen het juiste overzicht houdt en dat je weet hoe je er voor staat. Met je pipeline, je projecten en de business. Zijn samenwerking en innovatie belangrijk voor jouw organisatie en werken jullie met G Suite? Dan past VOGSY als een handschoen, want VOGSY is volledig geïntegreerd met G Suite. 

Vertel me over VOGSY

Samenwerken in projecten in G Suite

Is goede en vlotte samenwerking belangrijk voor jou en je team? Je werkt al samen in G Suite aan presentaties, rapporten en documenten? Dan is VOGSY de natuurlijke aanvulling op G Suite om je project te organiseren. Uren schrijven, milestones bijwerken, deliverables definiëren, je projectteam samenstellen, resources inplannen, kosten boeken op je projecten, facturen sturen. 


Gezamenlijk plannen in VOGSY

VOGSY helpt je met het plannen van je uren op projecten, geeft inzicht in je declarabiliteit en KPI's. Klanten kunnen je offertes on-the-fly elektronisch tekenen, zodat je snel met een nieuwe opdracht aan de slag kan, zonder papierwerk. Met VOGSY verhoog je je productiviteit. En uren schrijven en declaraties indienen was nog nooit zo gemakkelijk.

Voor innovatieve project gedreven organisaties

Als professional hou je van je werk en werk je graag samen in je projectteam aan het behalen van het beoogde resultaat voor je opdrachtgever. 


VOGSY neemt je heel veel werk en zorgen uit handen als het gaat om de administratieve taken rondom je project. Zodat jij je tijd kan besteden aan dat waar jij goed in bent. 

VOGSY is de enige PSA oplossing voor Google's G Suite

Stel je vraag over VOGSY

Digital
​Agency
​Marketing

Snelheid en samenwerking

Is samenwerken in G Suite geweldig, met VOGSY wordt samenwerken nog effectiever. Je organiseert samen je project, werkt vanuit dezelfde informatie en verliest geen tijd. VOGSY neemt saaie taken voor zijn rekening zodat jij je kan toeleggen op de inhoud, samenwerking met je collega´s en klant en uiteraard het resultaat.

Consulting
​Organisatie Advies
​Detachering

Transparantie en overzicht

Als management consultant en organisatie adviseur houdt je graag het overzicht. Met VOGSY is het boeken van je uren, declareren van je onkosten en samen een offerte  de deur uit krijgen eenvoudig. VOGSY geeft een transparant beeld van de KPI´s van je organisatie.

ICT bedrijven

Zorgeloos administreren

Ben je MSP provider, ICT diensten leverancier, 

IT consultant of ICT adviesbureau? Met VOGSY organiseer je moeiteloos je urenadministratie, je facturen en je projecten. En je offertes, pijplijn en management informatie.


Lees hier waarom Kirkman Company, Specialisterren en Metis Communication en andere professional services organisaties enthousiast zijn over VOGSY

VOGSY cases