Advanced Zoho Partner en G Suite Partner

VOGSY is het natuurlijke verlengstuk van G Suite voor professionele services organisaties, die je helpt je organisatie te stroomlijnen. Identificeer kansen voor nieuwe projecten, manage opportunities, maak proposals, win business. En vier je successen. ​Elke dag opnieuw. 

VOGSY is het natuurlijke verlengstuk van G Suite voor professional services organisaties

VOGSY is Professional Services Automation in het G Suite ecosysteem. VOGSY presenteert de grillige werkelijkheid van projecten op overzichtelijke wijze. VOGSY organiseert je opportunities en projecten, helpt je te plannen, geeft altijd het juiste overzicht en inzicht in de voortgang van je projecten. Dat brengt rust in je hoofd. VOGSY maakt de bezetting van je mensen inzichtelijk. Organiseert de facturenstroom, het fiatteringsproces en meer. Laat je zien waar je met je KPI´s staat ten opzichte van het budget. Geeft je overzicht in de complexe wereld van opportunities, projecten, teams en klanten. En dat alles op je mobiel. 

 

VOGSY maakt je leven gemakkelijker en je business slimmer 

Laat je business groeien door voortdurend te sturen op de juiste resultaten en ontwikkeling van je financieel resultaat.  Zorg dat er geen planningswindow verloren gaat en plan je resources voortdurend in, zodat je de capaciteit maximaal benut voor het creëren van toegevoegde waarde. VOGSY stelt je in staat concurrerende voorstellen op te stellen, snelheid te realiseren in het offerteproces en het goedkeuren van uren en concept-offertes gaat razendsnel zodat er geen vertraging ontstaat bij het versturen van de facturen. Je wilt inzicht in de omzet per maand versus de begroting deze maand? En weten hoe je ervoor staat ten opzichte van de realisatie van vorig jaar? VOGSY heeft je de juiste inzichten. VOGSY zorgt ervoor dat je manager, projectmanager en teamlid optimaal geïnformeerd bent over de voortgang van je prospects en projecten. 

VOGSY zorgt voor een snellere cashflow

Met VOGSY breng je uren, facturen en geld samen in een enkele workflow rondom je opportunities en je projecten. Zonder  vertraging wordt informatie doorgegeven, je ontvangt notificaties over statusveranderingen, over alerts in je pijplijn en er gaat geen tijd verloren tussen stappen in het proces. Ook je planning kan je voortdurend bijstellen en dat zorgt ervoor dat er geen capaciteit en tijd verloren gaat. Het resultaat is een snelle afhandeling van de kernprocessen en daarmee komt je cashflow sneller tot stand.