Haal jij alles uit je data met de juiste integraties in je platforms? 
Wij zorgen ervoor dat je Zoho en Google applicaties samenwerken met andere apps in jouw workflow. 

Integraties

Je werkt in jullie praktijk met verschillende Cloud applicaties en je wilt een naadloze aansluiting bij de processen van jouw organisatie? Zodat je altijd met de juiste data werkt en de data werkelijk waarde krijgt en behoudt? GeeFirm helpt je graag met een robuust procesontwerp en realiseert trefzekere integraties die bij jouw bedrijfsvoering passen. Dit precisie werk, zoals integratie met je ERP systeem, boekhoudapplicatie of factureer module, levert je veel op. Niet in de laatste plaats blije medewerkers :-) 

We nodigen je graag uit voor een gesprek over de mogelijkheden. Je zal versteld staan wat we voor je kunnen betekenen. 

Marketplace Zoho en G Suite

Zoho CRM heeft naast een eigen API ook een eigen applicatiewinkel, waar plugins en applicaties die in integraties met Zoho CRM voorzien, aangeboden worden. Ook G Suite heeft een eigen marktplaats waarin applicaties worden aangeboden die geïntegreerd zijn met G Suite. GeeFirm adviseert je bij het maken van keuzes inzake connectiviteit met andere applicaties. 

Maatwerk Applicaties

Cloud applicaties kunnen er doorgaans voor zorgen dat al je relevante data in de juiste Cloud staat en je workflow doet wat je ervan verwacht. Maar wellicht heb je heel specifieke wensen. Als dat betekent dat er een maatwerk applicatie gebouwd moet worden, kunnen we dat voor je doen. Of het nu om Zoho gaat of een G Suite omgeving, we helpen je graag met een praktisch advies en een betrouwbare oplossing. 


Zo heeft Zoho een eigen scripting taal, Deluge, waarmee je zelf modules en applicaties kan bouwen. En met Zoho Creator kan je niet alleen via drag-and-drop workflows produceren, maar ook complete business apps.  Zodat Zoho CRM echt volledig bij jouw bedrijfsvoering past. Je begint niet met lege handen, want in het app deck van Zoho Creator vind je tientallen kant-en-klare apps voor veel voorkomende processen. Met Creator beschik je over eindeloze mogelijkheden je zaken en bedrijfsprocessen naar je hand te zetten. 

Voor klant verhalen over applicaties gemaakt met Zoho Creator, klik hier

Ik wil graag een gesprek over integraties