VOGSY Partner,  Advanced Zoho en G Suite Partner

G Suite voor de C Suite

Veel organisaties besluiten ook voor hun office automatisering naar de Cloud te gaan. G Suite is gemaakt voor de Cloud en wordt door organisaties steeds vaker als alternatief voor Office omgevingen gezien. CIO's, COO's en CEO's willen zich vaak terdege oriënteren op de materie. Wat betekent de overstap naar G Suite? Waarin is het anders dan Office? Wat betekent dit voor de medewerkers? Kan je eventueel hybride blijven werken?  Hoe ziet een verantwoorde migratie eruit? Praktische vragen ook als hoelang duurt zo'n overgang, hebben medewerkers training nodig? En hoe zit het met de veiligheid van servers, documentatie en dergelijke bij Google?  Maar ook: de business case,  hoe ziet die er in hoofdlijnen uit en wat zijn de voordelen? G Suite faciliteert samenwerking, wat zie je daarvan en is dat echt zo. Veel vragen. We staan er graag met je bij stil om jou de rust van een juiste en onderbouwde beslissing te geven voor de overstap naar G Suite. 


Wat leer je tijdens de training?

In de training behandelen we de verschillende aspecten van G Suite. Doelstelling is vooral om integraal inzicht te krijgen in de functionaliteit van G Suite en vervolgens inzicht in de manier waarop gebruikers in de software samenwerken. Aan welke voorwaarden voldoet G Suite. Hoe werkt het met mobiel?

Voor wie is de training bedoeld? 
Deze cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de 'gebruikende' COO, CIO en CEO. Je kan deze training ook volgen als je al enige tijd Google Drive gebruikt en wilt weten wat je meer met G Suite kan of de vraag hebt hoe je nu finaal de overstap kan maken naar volledig gebruik van G Suite. 

Als je een specifieke op jouw situatie gewenste aanpak wilt, is dit mogelijk. Een wat uitgebreider telelefoongesprek (of: hangout) vantevoren is gewenst, zodat we de inhoud van de training kunnen afstemmen je specifieke vragen. 

Trainingsduur

2 dagdelen


Minimum aantal deelnemers

2


Prijs per deelnemer

1000

Neem contact op en stel je vraag