We geven je een vlotte start. Zodat jij je zaak snel op orde hebt.

Met een in de praktijk beproefde aanpak helpen we je snel op weg. Daarbij zorgen leiden we je op en verzorgen ook voor een train-the-trainer opleiding voor je admin of functioneel beheerder. Ook na de implementatie blijven we betrokken, je kan bij GeeFirm een support contract afsluiten. Als functioneel beheerder van VOGSY, Zoho of G Suite kan je ons dan altijd vragen je te helpen. 


Gebruik de ervaring van GeeFirm  met implementaties en inrichting van software als VOGSY, Zoho CRM, Zoho CRM Plus, Zoho Marketing Hub, Zoho Desk, Zoho Campaigns, Google Drive en G Suite. Ook voor data migratie van je email en klantgegevens, koppelingen en maatwerk oplossingen.

Vertel me over klantcases

Een bij jou passende inrichting van de software

Hedendaagse software voor bedrijven is zoveel mogelijk standaard. En software die je de vrijheid geeft jouw processen en werkwijzen er netjes in te passen. 


Wij helpen je graag met een juiste inrichting. En wanneer er zaken veranderen in de manier waarop jouw organisatie werkt, je de cijfers wilt zien,  helpen we je graag de inrichting opnieuw passend te maken. 


De ervaring leert dat het de snelheid en acceptatie ten goede komt als de software vlot in gebruik genomen wordt en het niet al te lang duurt voordat mensen zelf meerwaarde ervaren. 


De snelheid er in houden, het juiste tempo kiezen en het on-the-job opleiden van functioneel beheerder zijn voor ons vanzelfsprekende actiepunten. 

Hou de snelheid erin met GeeFirm

We zorgen er voor dat jij verder komt in de goede richting

Stilstaan is achteruitgang. Jouw organisatie is volop in beweging? Je wensen op het gebied van organisatie, processen en informatie zijn dan voortdurend aan verandering onderhevig. 


En je verlangt van de software dat je die snel daarop kan aanpassen. En dat je vlot over aanvullende functionaliteit kan beschikken. GeeFirm helpt je daarbij.


Na de initiële implementatie staan we voor je klaar om je verder te helpen met je wensen. Dat kunnen scope uitbreidingen binnen een module of uitbreidingen met andere relevante modules. 


Laat ons je wensen weten. We gaan graag met je in gesprek om te bezien hoe jij verder komt.

Ik wil aanvullende functionaliteit

Best practice approach en on-the-job learning

De beste aanpak bepalen we samen. Vanaf het begin betrekken we je actief bij de implementatie. Door je te vragen naar de huidige en gewenste werkwijze in je organisatie. En door je bekend te maken met de mogelijkheden van de software. Om vervolgens samen aan het scherm te gaan zitten en de software in te richten. Op die manier leren we je on-the-job al heel veel over de software. Zodat jij in no-time zelfstandig aan de knoppen zit.


We werken doorgaans in workshop-vorm, zodat we in concrete stappen progressie maken, jij bij alle te maken keuzes betrokken bent om zo gaandeweg de implementatie scope te realiseren. We leiden je op tot key-user zodat jij op jouw beurt je collega's kan helpen bij het dagelijks gebruik van de software. 

Ik wil graag een intakegesprek

Voor meer informatie over de werkwijze van GeeFirm, neem contact op met onze consultants via chat, mail of telefoon

Ik wil graag een consultant van GeeFirm spreken