Onze ervaring met implementaties zetten we in om jou en je collega's een vlotte start te geven. Zodat jij snel over de functionaliteit beschikt die je nodig hebt. 

Met een praktische en in de praktijk beproefde aanpak helpen we je snel op weg. Daarbij zorgen we ervoor dat de applicatie op de juiste wijze belegd is bij een administrator. We leiden je op en verzorgen trainingen voor gebruikers. Als admin of functioneel beheerder ontvang je van ons een train-the-trainer opleiding. Ook na de implementatie blijven we betrokken als jij dat wilt: je kan bij GeeFirm een support contract afsluiten. 
Als functioneel beheerder van VOGSY, Zoho of G Suite kan je ons dan altijd vragen je te helpen. 


Het is zinvol  de ervaring van GeeFirm  met implementaties en inrichting van de software in te zetten, wanneer je software als VOGSY, Zoho CRM, Zoho CRM Plus, Zoho Marketing Hub, Zoho Desk, Zoho Campaigns, Google Drive en G Suite in gebruik neemt. Je zal wensen kunnen hebben op het vlak van data migratie van je email en de gegevens van je klanten, prospects en relaties. Daarin zijn we je graag behulpzaam.


Een bij jou passende inrichting van de software

Hedendaagse software voor bedrijven is uiteraard zoveel mogelijk standaard software. En software die je veel inrichtingsvrijheid geeft, zodat jouw processen en werkwijzen er netjes in passen. Wij helpen je graag met een passende inrichting. En wanneer er zaken veranderen in de manier waarop jouw organisatie werkt, je de cijfers wilt zien,  helpen we je graag de inrichting opnieuw passend te maken. De ervaring leert dat het de snelheid en acceptatie ten goede komt als de software vlot in gebruik genomen wordt en het niet al te lang duurt voordat mensen zelf meerwaarde ervaren. De snelheid er in houden, het juiste tempo kiezen en het on-the-job opleiden van functioneel beheerder zijn voor ons vanzelfsprekende actiepunten.  

We zorgen er voor dat jij verder komt

Stilstaan is achteruitgang. Jouw organisatie is volop in beweging? Je wensen op het gebied van organisatie, processen en informatie zijn voortdurend aan verandering onderhevig. En je verlangt van de software dat je die snel daarop kan aanpassen. En dat je vlot over aanvullende functionaliteit kan beschikken. Na de initiële implementatie staan we voor je klaar om je verder te helpen met je wensen. Dat kunnen scope uitbreidingen binnen een module of uitbreidingen met andere relevante modules. 


Laat ons je wensen weten. We gaan graag met je in gesprek om te bezien hoe jij verder komt.

Best practice en learning on-the-job

De beste aanpak bepalen we samen. Onze werkwijze kenmerkt zich vanaf het begin door jou actief te betrekken bij de implementatie. Enerzijds door je te vragen naar de huidige en gewenste werkwijze in je organisatie. Anderzijds door je bekend te maken met de mogelijkheden van de software. Om vervolgens samen aan het scherm te gaan zitten en gezamenlijk de software in te richten. Op die manier leren we je on-the-job al heel veel over de software. Zodat jij in no-time zelfstandig aan de knoppen zit.


We werken doorgaans in workshop-vorm, zodat we telkens in concrete stappen progressie maken, jij bij alle te maken keuzes betrokken bent om zo gaandeweg de implementatie scope te realiseren. We leiden je op tot key-user zodat jij op jouw beurt je collega's kan opleiden in het dagelijks gebruik van de software. 

Ja ik wil graag een gesprek over implementatie